Law and Order

Lindsey Buckingham Oct 3, 1981 Warner Music Group
# Title Duration
1 Bwana 03:08
2 Trouble 03:56
3 Mary Lee Jones 03:15
4 I'll Tell You Now 04:21
5 It Was I 02:39
6 September Song 03:17
7 Shadow of the West 03:59
8 That's How We Do It in L.A. 02:53
9 Johnny Stew
Lorem ipsum dolor sit amet, 
consectetur adipisicing elit, 
sed do eiusmod tempor incididunt 
ut labore et dolore magna aliqua. 

Ut enim ad minim veniam,
 quis nostrud exercitation ullamco 
laboris nisi ut aliquip ex ea commodo 

Duis aute irure dolor in reprehenderit in 
voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat 
nulla pariatur. Excepteur sint occaecat 
cupidatat non proident, sunt in culpa qui 
officia deserunt mollit anim id est laborum.
10 Love from Here, Love from There 02:50
11 Satisfied Mind 02:49


  • Lindsey Buckingham: guitar, bass, keyboards, drums, percussion, and vocals
  • George Hawkings: bass on "Trouble"
  • Mick Fleetwood: drums on "Trouble"
  • Carol Ann Harris: background harmonies on "It Was I"
  • Christine McVie: background harmonies on "Shadow of the West"